OVER MIJ

Welkom bij YogaSat.

Mijn naam is Nancy Watchman en ben in 2015 in aanraking gekomen met Yoga. Bij ‘toeval’ zag ik een programma op TV Oost, waarin een journalist een inkijk gaf in het leven van een yogaleraar. Het ging over de aanleiding en aanzet van carrière switch. Het moment kan ik helder terughalen, zoals vele een soortgelijk moment kennen, waarbij de ogen open gaan. Daarna ben ik bewust yogales gaan volgen, gaan onderzoeken en experimenteren.

Dit alles heeft geleid tot het volgen en afronden van de opleiding KRI Level I Instructor (Kundalini Yoga Leraar) in 2017-2018. Vervolgens heb ik 2019 de opleiding tot Yin Yoga Docente gevolgd en afgerond met eveneens een lesbevoegdheid.

In februari 2019 ben ik gestart met het geven van Kundalini Yoga lessen in een fysiopraktijk in Enschede. De praktijk van lesgeven of les volgen zijn twee verschillende werelden en vragen andere vaardigheden. Inmiddels ben ik erachter dat ik het lesgeven in alle zorgvuldigheid en met aandacht graag verzorg aan een ieder die (weer) in contact wilt komen met zijn of haar pad.

“YogaSat bestaat uit de woorden “Yoga” en “Sat”. Een letterlijke betekenis van Yoga is verenigen, beheersen of samenbrengen. Het woord “Sat” betekent waarheid”.