Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling

Coaching
YIN & Kundalini yoga
Meditatie & Adem
Reading & Healing

Welkom voor...

Vernieuwde ademruimte en jezelf ontmoeten

Meer helderheid over waar je Nu bent en staat in je leven

Gevoelens mogen voelen en eigen woorden geven

Een betere balans in energie op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau

Meer zicht krijgen op een belemmering, patroon, overtuiging

Meer ontspanning en rust

Minder angst ervaren en meer vrijheid beleven

Meer vertrouwen in jezelf

Meer lichaamsbewustzijn

Aanbod

* Privé yogales individueel of duo

* Ademsessie(s)

* Coaching

Je kunt bij mij terecht voor yoga in een groep, privé of duo yogales, ademsessie(s) en/of coaching. Een eenmalige ontmoeting of een aantal sessies zodat jij met een verruimd en vernieuwd bewustzijn verder op ‘reis’ kan.

 Voorafgaand is er een eerste contact om te bepalen of er een wederzijdse klik en commitment is. Wil je meer informatie over mijn manier van werken, tarieven of anders? Stuur je vraag naar info@yogasat.nl en er wordt contact met je opgenomen.

TARIEVEN

Privé yogales individueel (60 min. ) = € 70

Privé yogales duo (60 min.) = € 80

Een losse Ademsessie = € 120

Pakket 1 (3 ademsessies) = €330

Pakket 2 (6 ademsessies) = €600

PS Een ademsessie duurt 1,5 tot 2 uur (1e keer). Vervolg ademsessies duren 1,5 uur. Mocht een privé yogales of een ademsessie langer dan 15 minuten uitlopen dan wordt er een extra bedrag in rekening gebracht.

WAT MENSEN ZEGGEN over een ADEMSESSIE TRAJECT

“Toen Nancy eind vorig jaar de ademsessies in ‘try-out’ versie aanbood was ik in eerste instantie enthousiast maar bij nader inzien trok ik mij terug. Ruim tien jaar geleden kreeg ik een burn out en de herinnering aan hyperventilatie maakte dat ik angstig werd en ik dacht: ’t komt nog wel, nu nog even niet. Ik vond ook dat het (leven) best lekker ging en ik had niet echt een reden om een ademsessie te volgen (je zou maar slapende honden wakker maken). En toch voelde ik dat het me Echt wat zou brengen als ik het zou aangaan.

Toen kreeg ik in januari 2023 een auto-ongeluk. Fysiek was er niets aan de hand en tegelijk ook alles. Ik nam de tijd voor verwerking en deze gebeurtenis was eveneens de aanleiding om een traject van drie ademsessies te boeken. 

Tijdens de sessies was Nancy geheel aanwezig. Ze zag en voelde wat ik nodig had en leidde me door het proces. Ik vond het spannend, de eerste keer, niet-wetend wat er precies zou gaan gebeuren. Gelukkig voelde ik me verder helemaal vertrouwd, ik was in goede handen. De twee sessies daarna lukte het me nog beter om me over te geven aan het proces. Ik heb heel wat los kunnen laten op verschillende niveaus. Het is bijzonder om te merken hoe het ademen een cadans vormt, en dan te merken dat je aanwezig kan zijn bij alles wat gebeurt. 

Het heeft mij letterlijk lucht gegeven, lichter en meer aanwezigheid in mijn lijf. Ik ben erg blij dat ik deze reis heb gemaakt, het heeft me goed gedaan. Nancy is duidelijk in instructies, luistert goed en weet een veilige en warme sfeer te creëren waarbij je je helemaal op je gemak voelt en schept zo de voorwaarden die nodig zijn om je eigen innerlijke proces te volgen. Ik denk dat ik zo nu en dan weer een sessie bij haar zal doen om even op te ruimen.”

Review door Annemieke