Uit het Weekblad ‘De Toren’

https://www.detoren.net/detoren/kundalini-yogales-start-in-hardenberg

24-12-2019 om 09:00 Door de redactie

Vanaf 6 januari 2020 wordt er elke maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur Kundalini Yogales gegeven in de Balletzaal van de Cultuurkoepel Vechtdal, Parkweg 1a5 (LOC+) te Hardenberg. De les wordt verzorgd door Nancy Watchman van YOGASAT. Zij is gecertificeerd Kundalini Yogadocente.

Het doel van de les is voor iedereen persoonlijk en afhankelijk van waar iemand mee bezig is. Het kan gaan over emotionele thema’s zoals, eigenwaarde, zelfrespect, zelfwaardering. Andere redenen kunnen zijn; het flexibel(er) maken van het lichaam en/of het ervaren van diepe ontspanning.

De oefenseries, ademhalingstechnieken, meditaties en mantra’s binnen de Kundalini Yoga hebben voor iedereen een uitdaging in zich op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak.

In de maand januari 2020 kunnen mensen één gratis proefles volgen. Daarna kan er worden gekozen uit het volgen van een losse les of een abonnement. Nieuwsgierig? Bezoek www.yogasat.nl voor meer informatie en meld je aan door het invullen van het contactformulier en te klikken op verzenden. Of stuur rechtstreeks een mail aan info@yogasat.nl.